Advies en hulp bij financiële problemen

Lukt het je niet om je rekeningen te betalen? Is je administratie een chaos? Heb je schulden? Financiële problemen kunnen ervoor zorgen dat je je eenzaam voelt. Bij deze organisaties in de gemeente Zevenaar kan je terecht voor gratis hulp en advies bij het oplossen van je financiële problemen:

Sociaal raadslieden

De Sociaal Raadslieden geven gratis informatie, advies en ondersteuning bij vragen over onder andere uitkeringen, voorzieningen, toeslagen, belastingen, schulden en beslag. Telefoonnummer 0900-8433 en via ons e-mailadres sociaalraadslieden@stmr.nl.

Lees meer op de website van STMR


Financieel Trefpunt

Bij het Financieel Trefpunt in Zevenaar kan elke inwoner op dinsdagochtend binnenlopen met een vraag over geld, inkomen, digitale zaken en administratie. Een afspraak maken is niet nodig.

Lees meer op de website van Caleidoz>


Gemeente Zevenaar – Inkomensondersteuning

Als u een minimuminkomen heeft, kunt u voor bepaalde kosten van de gemeente een vergoeding of een bijdrage in de kosten krijgen. U kunt ook de gratis GelrePas aanvragen.

Lees meer op de website van Gemeente Zevenaar

Voor al jouw vragen kun je contact opnemen met de Servicedesk van Caleidoz Welzijn. Zij helpen je graag verder.

Tel 0316 24 32 04
servicedesk@caleidoz.nl

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.30 uur

Samen Zevenaar is een netwerkorganisatie die bestaat uit verschillende organisaties. Zij werken samen aan het verminderen en voorkomen van gevoelens van eenzaamheid bij inwoners van de gemeente Zevenaar.