Hulp in Gelderland

We voelen ons allemaal wel eens eenzaam. Wat dit precies voor u betekent, dat verschilt per persoon. Eenzaamheid kent namelijk verschillende fases. Hulp in Gelderland helpt u hierbij, in welke fase u zich ook bevindt.

Heeft u het gevoel dat er wat meer gezelligheid in uw leven mag zijn en lukt het u prima om aansluiting te vinden bij anderen? Kijk dan eens in de agenda van Samen Zevenaar. Daar vindt u verschillende sociale activiteiten waarbij u zich kunt aansluiten

Wanneer u echter het gevoel heeft de verbinding met anderen te missen en het lastig vindt om deze zelf te maken, kan Hulp in Gelderland u op weg helpen. Via de online training Meer Contact en vier persoonlijke coachingsessies zorgen we er samen voor dat het u weer lukt om betekenisvolle contacten te vinden en onderhouden.

Bent u écht eenzaam en weet u niet goed wat u hieraan kunt doen? Dan zult u hard moeten werken, maar Willeke van Hulp in Gelderland staat hierbij voor u klaar. Op basis van een persoonlijke gesprek maken we samen een plan waarmee we uw eenzaamheidsprobleem kunnen oplossen.

Voor de online cursus Meer Contact of het aanvragen van een persoonlijk gesprek kunt u een mail sturen naar info@hulpingelderland.nl. Wilt u echt iets veranderen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  


Contact

Kampsingel 3
6901 JC Zevenaar
0316 344 771

Voor al jouw vragen kun je contact opnemen met de Servicedesk van Caleidoz Welzijn. Zij helpen je graag verder.

Tel 0316 24 32 04
servicedesk@caleidoz.nl

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.30 uur

Samen Zevenaar is een netwerkorganisatie die bestaat uit verschillende organisaties. Zij werken samen aan het verminderen en voorkomen van gevoelens van eenzaamheid bij inwoners van de gemeente Zevenaar.