Skip to main content

Hulp in Gelderland

We voelen ons allemaal wel eens eenzaam. Wat dit precies voor u betekent, dat verschilt per persoon. Eenzaamheid kent namelijk verschillende fases. Hulp in Gelderland helpt u hierbij, in welke fase u zich ook bevindt.

Heeft u het gevoel dat er wat meer gezelligheid in uw leven mag zijn en lukt het u prima om aansluiting te vinden bij anderen? Kijk dan eens in de agenda van Samen Zevenaar. Daar vindt u verschillende sociale activiteiten waarbij u zich kunt aansluiten

Wanneer u echter het gevoel heeft de verbinding met anderen te missen en het lastig vindt om deze zelf te maken, kan Hulp in Gelderland u op weg helpen. Via de online training Meer Contact en vier persoonlijke coachingsessies zorgen we er samen voor dat het u weer lukt om betekenisvolle contacten te vinden en onderhouden.

Bent u écht eenzaam en weet u niet goed wat u hieraan kunt doen? Dan zult u hard moeten werken, maar Willeke van Hulp in Gelderland staat hierbij voor u klaar. Op basis van een persoonlijke gesprek maken we samen een plan waarmee we uw eenzaamheidsprobleem kunnen oplossen.

Voor de online cursus Meer Contact of het aanvragen van een persoonlijk gesprek kunt u een mail sturen naar info@hulpingelderland.nl. Wilt u echt iets veranderen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  


Contact

Kampsingel 3
6901 JC Zevenaar
0316 344 771